Erfaring

2020 - 2021

JUMBO Stillads

Som marketingkoordinator ved JUMBO har jeg designet, opbygget ny hjemmeside med 2000 vare, med tilhørende varetekster og billeder. Varetaget de sociale medier og tilhørende content. Dertil er der udviklet marketings kampagner, grafisk arbejde til POS materiale, print annoncer og webbannerer. Derudover har taget imod ordre igennem telefon og mail.

2019 - 2019

Tønder Festival

Igennem min praktik har jeg lavet grafisk arbejde – både digitalt og fysisk. Herunder udvikling, implementering og fysisk udførelse. Derudover har jeg arbejdet med projektledelse af ungeprojekter. Frivilligledelse – både på administrativ ledelse, men også ledelse af festivalafvikling. Event ud- og afvikling. Den administrative del af driften af festivalen og publikumsbetjening

2017 - 2019

Plaza ure og smykker

Lavet annoncer og andet reklame. Derudover arbejder jeg som afløser, for de tre andre fastansatte. Her har ansvaret for at åbne og lukke. Derudover omhandler jobbet også kundeservice og sælge.

2017 - 2017

AcupunctureShop

Da jeg i praktik ved AcupunctureShop i 10 uger. Her tog jeg billeder, dannede cover billeder, tog videoer og lavede brochere, folder og messerbannere.

2017

Moment students

Eksamensvagt på dvs. ungdomsudannelser. Jobbet består af at holde øje med de studerende og følge dem på toilettet.

2015 - 2016

Circle K

Åbenvagt, Lukkevagt, varemodtagelse. Derudover ansvaret for at lærer ny medarbejdere op. Da det er inde for servicebrancen, skal man altid være smilede og kundevenlig.

2015 - 2016

Pioner Bar Tønder

Som garderobepige har, jeg haft ansvaret som den første gæsterne møder når de mødte ind på baren. Derved altid service mindede og passer på jakkerne hele natten.

2013 - 2015

Queens Club

Som Garderobepige og Bartender – Havde ansvaret for jakker, tasker og penge og være ansigt udadtil. 

2012 - 2015

Eurospar

Jeg har overordnet lukket butikken (som en Købmand, souschef, elev), rengørning, ansvarlighed.

Uddannelse

2018 -2020

PBA - Digital Konceptudvikling

Under uddannelsen på EAL, lærer jeg at fokusere på design og på brugeroplevelsen i f.eks. e-shops samt på at sikre, at websites og anden digital kommunikation understøtter den virksomhed, jeg arbejder for. Alt sammen noget der gør mig klar til forskellige typer af jobs indenfor digital markedsføring og reklame, e-handel, m. m. i både private og offentlige virksomheder. 

2016 -2018

Multimediedesigner

Jeg har lært kommunikation, design, video, interaktion, innovation og forretningsudvikling i en kombination af kreative, kommunikative og digitale fag med markedsføring og webdesign som hovedfag til til formidlingsopgaver inden for de digitale interaktive medier og til at produktudvikling og innovation i både private og offentlige virksomheder.

2015

EUD

På Tønder Handelskole, var forløbet skræddersyet, så du bl.a. kommer til at arbejde teoretisk og praktisk med opgaver, der er typiske for den branche, du har valgt. Her havde jeg studie retningen detail og handel med fagene Erhvervsøkonomi C, InformationsTeknologi C, Afsætning C

2012-2015

Studentereksamen

På Tønder Gymnasium, med studie retningen Matematik A, Biologi B & Kemi A. Her var jeg med i fest udvalget og med til at lave skole revy. Skolen er præget af pædagogisk udvikling, mangfoldighed, medejerskab, dialog, arbejdsglæde og engagement. Vi prioriterer enkle og effektive løsninger, og vi inspirerer vores elever til at være aktive i deres læringsproces gennem samarbejde og engagement. 

Frivilligt arbejde

2007 - ..

Tønder festival

Jeg har været frivillig ved Tønder Festivallen, siden jeg var 11. Hvor jeg har serviceret kunstnere og hjulpet med opsætning af dvs. Senere hen skænket øl og i 2015 blevet leder sammen med to andre. Derved fået meget erfaring, hvordan man omgåes andre mennesker og servicere dem.

2015

Aids Fondet

Som frivillig ved Aids Fondet kampagne uge, Humor Mod Aids her i Tønder og omegn. Dette har været med til at gøre jeg er meget ansvarsbevidst, udadvendt, loyal og åben

2010 -2011

Tønder Gymnastik forening

Som gymnastik hjælpe træner. Trænede jeg to børne hold i gymnastik, til 3 opvisninger og holde øje og passede på dem.

Du skal være velkommen til at hente mit CV ned