Omkring mig

Jeg er en person der elsker at sætte gang i ting, og have nogle bolde i luften. Jeg er oprindelig fra Tønder og derved har jeg begge ben godt plantet på jorden. Jeg elsker at være med til at planlægge ting som fester og revy. En af de større ting jeg er en del af, er frivillig som A-leder til Tønder Festivalen.     

Omkring mig

Her har vi også været på et leder kursus, hvor jeg har lært meget om mig selv og mine grænser og kompetencer. Dette har derved også været med til at gøre jeg er meget ansvarsbevidst, udadvendt, loyal og åben. Design mæssigt kan jeg godt lide udtrykket “less is more” men det også sjovt at arbejde med det vilde og anderledes.

Læs hele anbefalingen ved et click på navnet.

Ditte har været frivillig medarbejder ved tønder festival siden 2007. Ditte er altid på forkant med situationen og er udover at være skarp og struktureret, utrolig rar og omgængelig og ikke mindst social på den gode måde. Da det for hende gælder, at alle der med til løse opgaven også trives og har det godt med det. Derudover går Ditte ikke af vejen for at påtale, hvis noget ikke er i orden og trænger til en opstrammer.  Ditte er altid positiv og i godt humør og har evnen til at se muligheder frem for begrænsninger. Alle holder af Ditte, fordi hun holder af alle, og hun vil være et gode for enhver arbejdsplads.

Ditte har været i praktik hos os i perioden 01.juni – 15.september 2019, netop i den periode, hvor Festivalen har mest travlt med forberedelse, afvikling og efterfølgende evaluering af Tønder Festival 2019. Det har været en meget hektisk periode, hvor alle har haft været under tidspres, har Ditte udført hendes opgaver med faglig indsigt og stor kreativitet. Hun har ikke på noget tidspunkt mistet overblikket, men har altid fulgt opgaverne til dørs og været opsøgende i forhold at hjælpe kolleger. Dittes store faglighed, hendes ro og positive væremåde har givet kontoret et løft og været til stor hjælp. 

Ditte har arbejdet i Eurospar fra septemper 2015 til april 2015, hvor butikken desværre lukker. Ditte har arbejdet med kassebetjening og senere kiosk ansvarlig hvor hun har betjent kunder, lavet tips og lotto, været i fastfood og haft åbne og lukke vagter. Ditte har derudover også hjulpet til ude i butikken med vareopfyldning m.m. Ditte er meget kundevenlig, loyal og ansvarlig og meget pligtopfyldende, har let til at smil og der arbejds flittigt. Ditte har været en god til at hjælpe nye kollegaer. Har været god til at hjælpe, og været god til at tage ekstra vagter hvis der var behov for det.

Ditte Kynde startede, 16-06-15, som Garderobe her i huset. Hun var utrolig vellidt blandt sine kollegaer og ledelsen, samt selvfølgelig vores gæster, pga. sit gode humør og venlige sind. Hun var god til at bevare overblikket og smilet, og se sig ud af udfordringer, for derefter hurtigt at komme videre. Hendes fleksibilitet var en kvalitet, som i mange situationer har reddet flere af hendes kollegaer. Hun engagerede sig 100 % i de ting hun var med i, og gik foran som et godt eksempel. Ditte får vores bedste anbefalinger med og der vil altid være en plads åben for hende hos os, såfremt hun måtte ønske det.

Ditte er smilende, venlig og har fra starten været vellidt blandt kollegaer. Hun udviser stort gå-på-mod og har været yderst arbejdsom. Hun har haft positiv indstilling til de opgaver hun har fået tildelt, og hun har løst dem meget tilfredsstillende – ofte hurtigere end forventet. Ditte har bidraget med konstruktive løsninger og har ikke været bange for at komme med egne ideer og tiltag. Ydermere har hun været meget pligtopfyldende og har mødt på arbejde til aftalte tidspunkter. Samarbejdet med Ditte har været meget positivt og hun skal have de varmeste anbefalinger fra os.